Θέσεις εργασίας για μόνιμο προσωπικό στην Σουηδία

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Θέσεις εργασίας για μόνιμο προσωπικό στην Σουηδία

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

Ψάχνουμε άμεσα έναν ψυχίατρο για Νοσοκομείο στο νότιο μέρος της Σουηδίας. Το τμήμα της ψυχιατρικής διαθέτει 6 ιατρούς,20 κλίνες και αρκετούς ειδικευόμενους ιατρούς.O ιατρός θα πρέπει να αντιμετωπίσει, να αξιολογήσει και να θεραπεύσει παθήσεις όπως συναισθηματικές διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας, διαταραχές άγχους.

ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ψάχνουμε συνεχώς Γενικούς Ιατρούς για κέντρα υγείας στο κεντρικό άλλα και στο νότιο τμήμα της Σουηδίας. Το εύρος των περιστατικών που θα αντιμετωπίσετε έχει ως στόχο να καλύψει μεγάλο φάσμα περιστατικών, τόσο σε οξεία φάση, αντιμετωπίζοντας επείγοντα περιστατικά, όσο και στην συνεχή παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων αναπτύσσοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενής. Πλεονέκτημα έχουν οι ιατροί που έχουν διπλή εξειδίκευση και ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Γενικοί Ιατροί.

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ

Πρόκειται για Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Νότιο τμήμα της Σουηδίας όπου υπάρχει η δυνατότητα εξέλιξης του πεδίου σας καθώς σας δίνετε η δυνατότητα διδασκαλίας και έρευνας. Εάν έχετε την εμπειρία στην ερμηνεία μαστογραφικών εικόνων και θέλετε να επικεντρωθείτε στην ερμηνεία οστεοβλαστικών εστιών, οστικών βλαβών, στην μαστογραφία και την νευρολογία, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

προσφέρεται:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
  • Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα πχ. νηπιαγωγείο ή σχολείο του παιδιού.
  • Οικονομική βοήθεια και υποτροφία για την εκμάθηση της Σουηδικής γλώσσας(για 6 μήνες στην Ελλάδα) εφόσον έχει εξασφαλιστεί θέση εργασίας.

Η Σουηδία σας προσφέρει ένα καλά οργανωμένο και λειτουργικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπάρχουν κονδύλια που καλύπτουν μαθήματα για έρευνα εκπαίδευση και για συνέδρια. Οι συνθήκες εργασίας είναι ακριβώς ίδιες με τους Σουηδούς πολίτες. Το κλίμα εργασίας με τους συναδέλφους είναι ανοιχτό και ηθικό.


Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας το βιογραφικό σας στα αγγλικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας.

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health