Εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Στις 18/12/2022 διεξήχθησαν εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος ήταν υποψήφιος με το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΑΠΣΙ με τον συνδυασμό ΔΗ.Κ.Ι. ΕΝΟ.ΣΥ. που ήταν επικεφαλής ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ε.Κ. έλαβε 99 ψήφους και ήρθε δεύτερος στον συνδυασμό. Τελικά εξελέγη και είναι πρώτο αναπληρωματικό μέλος στο πενταμελές συμβούλιο του ΑΠΣΙ.

Αυτό είναι μία μεγάλη τιμή για τα ακριτικά νησιά μας που για πρώτη φορά έχουν εκπρόσωπο τους εκλεγμένο στον Π.Ι.Σ. Η φωνή μας τώρα και οι θέσεις μας θα είναι πιο δυνατές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας της επαρχίας Καλύμνου που έχουν τόσο οι ακρίτες συμπολίτες νησιώτες μας όσο και οι Ιατροί μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και όλους τους Προέδρους και Εκλέκτορες των Ιατρικών Συλλόγων της Ελληνικής Δημοκρατίας για αυτή την ιδιαίτερη τιμή που έδειξαν στα ακριτικά νησιά μας και στο πρόσωπο μου.

Ο πρόεδρος

Γεράσιμος Αποστολάτος

Ο Γενικός Γραμματεας

Μιχαήλ Μαύρος

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health