Επιτάχυνση των διαδικασιών για την αξιοποίηση των ιαματικών θερμοπηγών της Καλύμνου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Επιτάχυνση των διαδικασιών για την αξιοποίηση των ιαματικών θερμοπηγών της Καλύμνου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, κ. Γεράσιμος Αποστολάτος, συνάντησε στο περιθώριο της τριήμερης εκδήλωσης 20-23 Οκτωβρίου 2022 του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος στην Κω, τον κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη, Καθηγητή Δερματολογίας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και συμφώνησαν να εισηγηθούν στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου την επιτάχυνση των διαδικασιών για την αξιοποίηση των ιαματικών θερμοπηγών της Καλύμνου.

Αυτό το έργο θα προάγει την Κάλυμνο σαν ένα νησί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ επειδή θα δέχεται λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των πιστοποιημένων ιαματικών πηγών της, του ήπιου κλίματος της, της Καλύμνικης φιλοξενίας και του εξαιρετικού επιπέδου των ιατρών της, εύπορα άτομα τρίτης ηλικίας από όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο δώδεκα μήνες τον χρόνο.

Ελπίζουμε ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας θα επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία ούτως ώστε να υλοποιηθεί σύντομα αυτό το πολύ μεγάλης σημασίας έργο.

Ο πρόεδρος

Γεράσιμος Αποστολάτος

Ο Γενικός Γραμματεας

Μιχαήλ Μαύρος


Ο Καθηγητής κ. Κουσκούκης απαντάει τα παρακάτω:

 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της ανάδειξης του ιαματικου φυσικού πόρου της Καλύμνου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα κ.Προεδρε για την συγκροτημένη σκέψη σας της Ιαματικής Ιατρικής καθόσο δρα συμπληρωματικά με την Κλασική Ιατρική ανακουφίζονταςτους ασθενείς από πλειάδα παθήσεων αλλά και προληπτικά  για μακροζωία και ευεξία.Θεωρω μεγάλη ευκαιρία την ανάδειξη της Καλύμνου ως προορισμό Τουρισμου Υγείας με τις παροχές Ιαματικής Ιατρικής για δωδεκάμηνο, ποιοτικό και βιώσιμο Τουρισμό όπου θα παρέχονται υπηρεσίες πάντα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευμένων ιατρών.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα είναι εγκεκριμένα από ΚεΣΥ και εξασφαλίζουν την χρηματοδότηση από τα ασφαλιστικά ταμεία της ΕΕ.Η διάρκεια της θεραπείας είναι μόνο 20 λεπτά αφήνοντας χρόνο για αξιοποίηση όλων των εναλλακτικών μορφών Τουρισμου της νήσου για 21 ημέρες ανά εξάμηνο.

Είμαι ευτυχής για την επιστημονική μου προσφορά σε ένα τόσο καίριο επενδυτικο πρόγραμμα για άτομα τρίτης και τεταρτης ηλικίας σε παγκόσμιο επίπεδο στο μοναδικό βιοκλιμα της Καλύμνου

 

Κουσκούκης Κωνσταντίνος

Καθηγητής Δερματολογιας
Νομικός
Πρόεδρος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής
Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κιεζικης και Συμπληρωματικής Ιατρικής

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health