Στελέχωση με περισσότερους Παθολόγους και Γενικούς Ιατρούς του Κ.Υ. Πάτμου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Στελέχωση με περισσότερους Παθολόγους και Γενικούς Ιατρούς του Κ.Υ. Πάτμου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Επιστολή του ΙΣΕΚ προς την Αν. Υπουργό Υγείας κα Ασημίνα Γκάγκα


Ερίτιμος κυρία,

Όπως είναι γνωστό το Κ.Υ. Πάτμου πάντα είχε προβλήματα στελέχωσης από εξειδικευμένους ιατρούς. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει προσπάθεια από τη νέα διοίκηση ούτως ώστε να φέρει νέους ειδικευμένους ιατρούς και να βελτιώσει τις υποδομές του Κ.Υ..

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τη στελέχωση του Κ.Υ. με αγροτικούς ιατρούς που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μετακίνηση από το Κ.Θ. Λέρου δύο αγροτικών ιατρών για την κάλυψη των κενών θέσεων του Κ.Υ. Πάτμου αντί να τοποθετηθούν άμεσα νέοι ιατροί στο Κ.Υ. Έτσι αποδυναμώνεται άλλο νοσοκομείο γειτονικού νησιού που τους έχει άμεση ανάγκη.

Όπως γνωρίζετε οι εφημερίες που γίνονται στο Κ.Υ. Πάτμου γίνονται στα όρια της νομιμότητας διότι δεν είναι δυνατόν διαχρονικά να εφημερεύει ο Αγροτικός μαζί με π.χ. Παιδίατρο- Καρδιολόγο-Μικροβιολόγο για παθολογικά ή χειρουργικά περιστατικά.

Παρακαλούμε πολύ όπως επιλύσετε άμεσα μαζί με τη διοίκηση του Κ.Υ. αυτά τα προβλήματα διότι η Πάτμος από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο υπερδιπλασιάζει ή και υπερτριπλασιάζει σε καθημερινή βάση τους κατοίκους της λόγω του θρησκευτικού τουρισμού με αποτέλεσμα να είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλύπτονται αυτά τα περιστατικά από ανειδίκευτους ιατρούς στις εφημερίες με την κάλυψη ιατρών άσχετων ειδικοτήτων στα εκάστοτε περιστατικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους ιατρούς του Κ.Υ. Πάτμου που υπερβάλουν εαυτόν για την κάλυψη σε εικοσιτετράωρη βάση όλων των περιστατικών.

Ο Ι.Σ.Ε.Κ. στηρίζει τους ιατρούς του και την κοινωνία.

Ο πρόεδρος

Γεράσιμος Αποστολάτος

Ο Γενικός Γραμματεας

Μιχαήλ Μαύρος

Κατεβάστε την επιστολή του ΙΣΕΚ

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health