Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Πληροφορηθήκαμε χθες με πολύ μεγάλη χαρά ότι τοποθετήθηκε οπλίτης στρατιώτης ιατρός στο περιφερειακό Ιατρείο της ακριτικής Ψερίμου.

Το όραμα μας έγινε πραγματικότητα και μετά από πάρα πολλά χρόνια θα υπάρχει καθημερινή πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε αυτό το μικρό νησί της Δωδεκανήσου.

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου μας, θέλουμε να έυχαριστήσουμε για άλλη μία φορά:

  1. Τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και εξόπλισε με σύγχρονο ιατρικό υλικό, που εμείς του υποδείξαμε, το Π.Ι. Ψερίμου.
  2. Τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιο Πατούλη που μετά από αίτημα μας, μας παραχώρησε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για το ιατρείο.
  3. Τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτριο Διακομιχάλη που παραχώρησε μετά από πρόταση του Ι.Σ.Ε.Κ. στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια για 10 χρόνια το ιατρείο της Ψερίμου και με αυτή τη διαδικασία υπήρξε υπουργική απόφαση για την ένταξη του στο σύστημα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Υγείας και στην προκήρυξη θέσης Αγροτικού Ιατρού.
  4. Τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής κ. Δημήτριο Καλικάτζαρο που κι αυτός με τη σειρά του ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και παραχώρησε στο ιατρείο έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή μαζί με εκτυπωτή laser και οθόνη.
  5. Τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Χρήστο Ροϊλό που μετά από αίτημα μας διόρισε Γενικό Ιατρό εκ περιτροπής στα Περιφερειακά Ιατρεία Βαθέως Καλύμνου και Ψερίμου.
  6. Τον Έπαρχο της Π.Ε. Καλύμνου κ. Εμμανουήλ Μουσελλή που παραχώρησε ξενοδοχειακό εξοπλισμό.
  7. Τον Πρωθηπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που άμεσα έδωσε εντολή, λόγω της απροθυμίας ιδώτη αγροτικού ιατρού να υπηρετήσει στην Ψέριμο, να σταλεί οπλίτης ιατρός και να λυθεί ένα πρόβλημα πολλών δεκαετιών.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου "Σκεύος Ζερβός" δείχνει για άλλη μία φορά την αλληλεγγύη του στους πολίτες της Δωδεκανήσου και θεωρεί ότι είναι μία μικρή προσφορά του στην πατρίδα μας.

Ο πρόεδρος

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ

Ο Γενικός Γραμματεας

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ

Κατεβάστε το Δελτίου Τύπου

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health