Προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Ερίτιμος κυρία,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου «Σκεύος Ζερβός» που συνεδρίασε το Σάββατο 11/12/2021 με την παρουσία, κατόπιν προσκλήσεως μας, του Δημάρχου Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα υγείας και συναποφασίσαμε ομόφωνα όπως σας κάνουμε ορισμένες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας.

Ο Ι.Σ.Ε.Κ. από την αρχή του έτους είχε επισημάνει τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο ότι πρέπει να προκηρυχθούν δύο θέσεις Καρδιολόγων για το νοσοκομείο Καλύμνου.

Οι προτάσεις μας με σειρά προτεραιότητας είναι οι εξής:

  1. Άμεση προκήρυξη δύο θέσεων Καρδιολόγων με βαθμό Διευθυντή ούτως ώστε να είναι πιο ελκυστικές οι θέσεις αυτές και  αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερες πιθανότητες να καλυφθούν.
  2. Στο μεσοδιάστημα, επειδή ο ήδη υπηρετών συντονιστής Διευθυντής στο νοσοκομείο δεν είναι δυνατόν να εφημερεύει μόνος του όλο τον μήνα ούτε από βιολογικής άποψης ούτε και το προβλέπει η νομοθεσία, σας προτείνουμε όπως αποσπαστεί ένας Καρδιολόγος από άλλο νοσοκομείο, όπως ήδη γίνεται, έως ότου πληρωθούν οι θέσεις που θα έχουν προκηρυχθεί.
  3. Πρόσληψη δύο Καρδιολόγων με τον υπάρχοντα νόμο λόγω αυξημένων αναγκών για τον covid-19 που η μισθοδοσία τους καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από την 2η ΥΠΕ.
  4. Η τελευταία μας πρόταση είναι ότι εάν δεν ευοδωθούν οι ανωτέρω, για βραχύ χρονικό διάστημα να προσληφθούν δύο Καρδιολόγοι με μπλοκάκι που τη δαπάνη για τη μισθοδοσία την έχει το νοσοκομείο.

Στόχος όλων μας είναι η ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και η καλύτερη προσφορά του στην κοινωνία μας.

Ο πρόεδρος

 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ

Ο Γενικός Γραμματεας

 ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health