Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην Κάλυμνο

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην Κάλυμνο

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Την Παρασκευή 20/08/2021 ήρθε στην Κάλυμνο μία αντιπροσωπεία από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο αποτελούμενη από τους κυρίους Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, Αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. – Μέλος του ΚΕΣΥ- Γενικό Χειρουργό και Γεώργιο Ελευθερίου, Γεν Γραμματέα του Π.Ι.Σ. – Αγγειοχειρουργό.

Επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Καλύμνου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου κ. Γεράσιμο Αποστολάτο και είχαν σύσκεψη με τη Διοικήτρια κυρία Αικατερίνη Εμμανουήλ.

Έκαναν προτάσεις για την καλύτερη χωροθέτηση τόσο του χειρουργείου, των εξωτερικών ιατρείων όσο και του «Χαλίκειου» απεικονιστικού κέντρου.

Έπειτα επισκέφτηκαν τον Έπαρχο και τον Δήμαρχο Καλύμνου που κι εκεί ανέφεραν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των υποδομών του νοσοκομείου Καλύμνου.

Το απόγευμα έγινε ομιλία με κύριο ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο για τη χρησιμότητα των εμβολίων όσον αφορά την πανδημία του SARS-CoV-2, σε ημερίδα που διοργάνωσε το Δ.Σ. του νοσοκομείου Καλύμνου υπό την αιγίδα του Π.Ι.Σ και του Ι.Σ.Ε.Κ. .

Ο πρόεδρος

Γεράσιμος Αποστολάτος

Ο Γενικός Γραμματεας

Μιχαήλ Μαύρος

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health