Με έναν σύγχρονο Υπερηχογράφο Καρδιάς προμήθευσε ο ΙΣΕΚ το Νοσοκομείο Καλύμνου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Με έναν σύγχρονο Υπερηχογράφο Καρδιάς προμήθευσε ο ΙΣΕΚ το Νοσοκομείο Καλύμνου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Έναν Καρδιολογικό Υπερηχογράφο προσέφερε ο Ιατρικός Σύλλογος Π.Ε. Καλύμνου "Σκεύος Ζερβός", στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου του νησιού, που αποτελεί έναν βασικό εξοπλισμό, ο οποίος έλειπε εδώ και χρόνια, ώστε να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα καρδιολογικά περιστατικά.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΕΚ Γεράσιμος Αποστολάτος και Μιχάλης Μαύρος, παρέδωσαν σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Καλύμνου τον πολύ σημαντικό αυτόν ιατρικό εξοπλισμό, παρουσία  του Διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Στασινόπουλου, του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Μανώλη Τσικούρη και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Θανάση Λάμπου, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον ΙΣΕΚ για την συνεχή συνδρομή του στην προσπάθεια που γίνεται από το Νοσοκομείο για να παράσχει σημαντικές υγειονομικές υπηρεσίες στην Κάλυμνο.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΕΚ αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος και  της ενημέρωσης που είχε από τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, για την ανάγκη ενός σύγχρονου υπερηχογράφου, που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών. Κατόπιν ενεργειών του ΙΣΕΚ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθηνών, ήρθαν σε επαφή με την EUROMEDICA και παραχωρήθηκε ο υπερηχογράφος, ο οποίος είναι τελευταίας τεχνολογίας και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Διαβάστε την αρχική δημοσίευση

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health