Πρόσληψη Ελεύθερων Επαγγελματιών Υγείας στο Δημόσιο λόγω του Covid-19

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Πρόσληψη Ελεύθερων Επαγγελματιών Υγείας στο Δημόσιο λόγω του Covid-19

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Σε συνέχεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. κ. Γεώργιο Πατούλη, τον Γενικό Γραμματέα του Π.Ι.Σ. κ. Γεώργιο Ελευθερίου, Προέδρους Ιατρικών Συλλόγων της Χώρας και Εκπροσώπους Επιστημονικών Φορέων Υγείας, σας ενημερώνουμε ότι δίνεται η δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες ιατρούς, λόγω της πανδημίας του Covid-19 να κάνουν σύμβαση με τα νοσοκομεία της Χώρας για διάστημα έξι συν έξι μηνών.

Η μηνιαία αποδοχή τους θα είναι €2.000 καθαρό ποσό, ακατάσχετο και αφορολόγητο, συν εφημερίες και θα δίνεται η δυνατότητα τηλεσυμβουλευτικής.

Η σχέση εργασίας τους θα είναι πλήρους αλλά όχι αποκλειστικής απασχόλησης δηλ. διατήρηση του ιδωτικού τους ιατρείου και επιπλέον πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών από το Δημόσιο καθώς και πλήρη ασφάλιση ευθύνης (mal practice).

Η επιλογή των ιατρών και των ειδικοτήτων που χρειάζονται είναι αποκλειστική ευθύνη του νοσοκομείου και της 2ης ΥΠΕ. Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας ανέφερε τις εξής ειδικότητες: Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογίας, Εντατικολογίας, Πνευμονολογίας, Αναισθησιολογίας, Ακτινολογίας, Παιδιατρικής, Ιατροί όλων των ειδικοτήτων με εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. και δεν απέκλεισε και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων ιατρών, συνοδευόμενες από βεβαίωση μέλους από τον Σύλλογο, θα γίνονται στη Γραμματεία των νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου.

Σας παραθέτουμε συνημμένα και το έντυπο που πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους ιατρούς.

Ο πρόεδρος

 Γεράσιμος Αποστολάτος

Ο Γενικός Γραμματεας

 Μιχαήλ Μαύρος

Κατεβάστε το σχέδιο ιδιωτικής σύμβασης απασχόλησης ιδιωτών ιατρών

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health