Ε' Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο ΕΕΕΕΙ

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ε' Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο ΕΕΕΕΙ

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

23112019-sinedrio-eeeei-afisaΜε ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της με θέμα «Το επείγον στο σπίτι. Ιατρική εκτός νοσοκομείου», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σε επίκαιρα θέματα που αντιμετωπίζει ο γιατρός στην καθημερινή του πρακτική. Πιστεύουμε ότι η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση κάθε επαγγελματία υγείας αποτελούν το κυριότερο όπλο του στην αντιμετώπιση των οξέων και επειγόντων προβλημάτων υγείας που συναντά καθημερινά στην άσκηση της εξωνο σοκομειακής ιατρικής.

Το συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο στους γιατρούς, αλλά και σε όλους όσοι καλούνται να προσφέρουν βοήθεια σε πάσχοντα εκτός νοσοκομείου, είτε στο σπίτι του αρρώστου είτε σε κέντρα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Πέρα από την παρακολούθηση των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια του συνεδρίου, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά με κατάθεση των απόψεών σας και των πιθανών αποριών σας ώστε να παραχθεί δημιουργική συζήτηση και ανάπτυξη θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

Ελπίζουμε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Ε.Ε.Ε.Ι. να καλύψει τους στόχους του και τις προσδοκίες σας.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα του συνεδρίου...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health