Ευχαριστήριες επιστολές προς Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και Ε.Ε.Σ.

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ευχαριστήριες επιστολές προς Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και Ε.Ε.Σ.

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

09092019-efxaristiries-epistoles-emeisΜε την ομάδα των ογκολόγων μαστολογων ιατρών της ΜΚΟ ΕΜΕΙΣ στο πνευματικό κέντρο της Καλύμνου μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου θέλει να ευχαριστήσει τους ιατρούς και εθελοντές της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» που επισκέφτηκαν τη Λέρο στις 6 Σεπτεμβρίου 2019  και εξέτασαν στο νοσοκομείο περίπου 200 γυναίκες και στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 επισκέφτηκαν την Κάλυμνο και εξέτασαν στο νοσοκομείο περίπου 300 γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη σας μας ενδυναμώνουν και μας δίνουν ελπίδα ότι τα ακριτικά νησιά μας αξίζουν μία καλύτερη πορεία στο μέλλον στο θέμα της υγείας.


 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου θέλει επίσης να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τις εθελόντριες και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Καλύμνου που βοήθησαν ούτως ώστε η όλη διαδικασία της εξέτασης των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο νοσοκομείο Καλύμνου από την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» να έχει απόλυτη επιτυχία.

Για άλλη μία φορά δείξατε τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη σας στην κοινωνία της Καλύμνου.

Πατήστε εδώ για τις ευχαριστήριες επιστολές προς την επιστημονική μαστολογική εταιρία Ίαση Στήριξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παρ. Καλύμνου

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health