Κίνητρα για στελέχωση ΠΙ-ΠΠΙ-ΚΥ και Νοσοκομείων νησιών περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Κίνητρα για στελέχωση ΠΙ-ΠΠΙ-ΚΥ και Νοσοκομείων νησιών περιφέρειας Ν. Αιγαίου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή και κλιμακούμενη υποστελέχωση των δομών υγείας στα νησιά μας , προχώρησε στην παροχή κινήτρων σε ιατρούς αγροτικούς και επικουρικούς, που δέχονται να υπηρετήσουν σε κενές θέσεις ΠΙ, ΠΠΙ, ΚΥ και Νοσοκομείων της Περιφέρειας μας (Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου 23/2-3-2015, 85/23-5-2015, 144/5-7-2016).

Το ύψος της αποζημίωσης ορίστηκε ανά μήνα στα 450,00€ και έχει διάρκεια όσο η θητεία του γιατρού στο συγκεκριμένο ιατρείο με μέγιστη διάρκεια τρία χρόνια. Το σύνολο των ιατρών που αποζημιώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέρχεται σε 85 συνολικά (33 αγροτικοί – 52 επικουρικοί).

Στο πλαίσιο αυτό, σας επισυνάπτουμε 2 πίνακες με  52 θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και 33 αγροτικών, όπως συντάχθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι πίνακες αυτοί είναι προσωρινοί και δύναται να τροποποιηθούν με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – του Περιφερειάρχη ή με νέα πρόταση από το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των νησιών μας.

Κατεβάστε το έγγραφο

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health