Δελτίο τύπου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Δελτίο τύπου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ε.Κ. κ. Γεράσιμος Αποστολάτος μαζί με το Μέλος και Ταμία του Δ.Σ. κ. Αθανάσιο Λάμπου επισκέφτηκαν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και το Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Γιαννέλη-Θεοδοσιάδη. Παρευρέθηκε στη σύσκεψη και ο σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ.

Ετέθησαν θέματα που αφορούν τόσο τη στελέχωση από Ιατρούς των νοσοκομείων και Κ.Υ. της Επαρχίας Καλύμνου, την εύρυθμη λειτουργία τους και την αναβάθμιση των υποδομών υγείας της Επαρχίας Καλύμνου.

Ο κ. Υφυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα τακτοποιήσει το θέμα που προέκυψε με την παράλειψη από τον ΕΟΠΥΥ  να μη συμπεριληφθεί η Κάλυμνος στην προκήρυξη των Οικογενειακών Ιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Ο Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ μας ενημέρωσε  ότι θα προτείνει στον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο οι Επικουρικοί, οι Ειδικευόμενοι και οι Αγροτικοί  Ιατροί του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου να σιτίζονται δωρεάν στη Λέσχη Αξιωματικών Λέρου.

Ελπίζουμε σε συνεργασία με όλους τους κρατικούς φορείς που εμπλέκονται στο θέμα της υγείας ούτως ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο υγείας των κατοίκων της Επαρχίας Καλύμνου και να λυθούν τα δίκαια αιτήματα των Ιατρών μας.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

 

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health