Κίνητρα ιατρών του Κ.Θ.Λ.

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Κίνητρα ιατρών του Κ.Θ.Λ.

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,

Απευθυνόμαστε προς εσάς επειδή είστε ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού –Βουλευτής της Δωδεκανήσου που ευρίσκεται στην κυβέρνηση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου είναι ο μοναδικός που εκ του νόμου εκπροσωπεί όλους τους ιατρούς της Επαρχίας Καλύμνου, θέλει να σας εκφράσει τον προβληματισμό του για τον αναβρασμό που έχει προκύψει στον ιατρικό κόσμο του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

Μετά από δυσμενή δημοσιεύματα σε βρετανικό κανάλι για το Ψυχιατρείο της Λέρου με τον νόμο 1881/90 άρθρο 11 παρ. 38 εκτός των άλλων εδόθησαν κίνητρα στους ιατρούς του νοσοκομείου Λέρου καθώς επίσης στο Κ.Υ. Πάτμου και στα Περιφερειακά Ιατρεία Λειψών και Αγαθονησίου. Τα κίνητρα πλην της Λέρου διεκόπησαν αναδρομικά από 01/01/2015. Μετά τον νόμο 4472/2017 για τα ειδικά μισθολόγια που ψηφίστηκε στις 19/07/2017 υπάρχει έντονη φημολογία για διακοπή των κινήτρων για το Κρατικό Θεραπευτήριο του Νοσοκομείου Λέρου.

Κύριε Υφυπουργέ, οι ιατροί του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου αγωνιζόμενοι κάτω από δύσκολες συνθήκες φυλάνε Θερμοπύλες εξυπηρετώντας 13.000 κατοίκους με τα γύρω νησιά το χειμώνα και πλέον των 20.000 το καλοκαίρι αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης από την Ελληνική Πολιτεία.

Όπως γνωρίζεται οι Ιατροί του Κ.Θ. Λέρου εξυπηρετούν με άριστη περίθαλψη τους πρόσφυγες και μετανάστες που ευρίσκονται στο hot spot του νησιού δείχνοντας τον αλτρουισμό τους και το μεγάλο πολιτισμό των Ελλήνων.

Σας παρακαλούμε πολύ όπως πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης ούτως ώστε να διατηρηθούν τα κίνητρα στα νησιά μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε μεγάλα προβλήματα με την στελέχωση ιατρικού προσωπικού στο μέλλον και υποβάθμιση του Κ.Θ.Λ. που αυτή την στιγμή ευρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Προσδοκούμε σύντομα τις ενέργειες σας και την απάντηση σας.

Κατεβάστε την επιστολή...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health