Δελτίο τύπου ΙΣΑ

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Δελτίο τύπου ΙΣΑ

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δώρισε απινιδωτή στον Ιατρικό Σύλλογο Καλύμνου, για να καλύψει τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Πανόρμου της Καλύμνου. Τον απινιδωτή παρέδωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη να υποστηριχθεί κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την υγειονομική κάλυψη των νησιωτικών περιοχών και την ενίσχυση των δομών υγείας που καταρρέουν από την οικονομική κρίση και την αδιαφορία της πολιτείας.

Επίσης το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής απέστειλε υγειονομικό υλικό στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψαρών, μέσω του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας.

Σχολιάζοντας το θέμα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να συνδράμουμε τις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και ειδικά τα ακριτικά νησιά μας. Οι κάτοικοι των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία και πληρώνουν με την υγεία τους, την κατάρρευση του συστήματος υγείας. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει φτάσει μέχρι το τελευταίο άκρο της Ελλάδας για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Παράλληλα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα για στήριξη των δημόσιων δομών που καταρρέουν από την υποχρηματοδότηση και τις λανθασμένες πολιτικές του υπουργείου Υγείας που δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές και τα αναγκαία κίνητρα για την υγειονομική κάλυψη αυτών των περιοχών»

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health