Ο ΙΣΕΚ για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ο ΙΣΕΚ για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου που συνεδρίασε στις 4/5/2017 αποφάσισε ομόφωνα όπως στηρίξει τις προτάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Λόγω της νησιωτικότητας και της ευαίσθητης γεωγραφικής μας θέσης ζητούμε όπως ορισμένες ειδικότητες εξαιρεθούν από την υποχρεωτική επίσκεψη στον οικογενειακό ιατρό.

Άτομα με προβλήματα όρασης πρέπει να απευθύνονται απευθείας στον οφθαλμίατρο όπως και άτομα με προβλήματα ακοής στον ΩΡΛ.

Επίσης άτομα με καρδιοπάθειες πρέπει να πηγαίνουν στον ειδικό καρδιολόγο, όπως και άτομα καρκινοπαθή σε ιατρούς ειδικοτήτων που έχουν σχέση με την ασθένεια τους.

Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια και ως εκ τούτου δεν νοείται να ταλαιπωρείται η γυναίκα περιφερόμενη από ιατρείο σε ιατρείο.

Τέλος, επειδή υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές με υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία μας όσον αφορά τις εργαστηριακές ειδικότητες πρέπει οι συμβάσεις που θα γίνουν με τους ιδιώτες εργαστηριακούς ιατρούς να καλύπτουν τις ανάγκες της κοινωνίας.

Θεωρούμε ότι πρόθεση όλων μας είναι να διευκολύνουμε τους πολίτες και όχι να τους τιμωρήσουμε.

Όλοι μας θέλουμε το νέο νομοσχέδιο να έχει τη μέγιστη αποδοχή από την κοινωνία και τους ιατρούς ούτως ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου.

Κατεβάστε την επιστολή...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health