Πρόσκληση εγγραφής στο ΔΙΙΚ

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Πρόσκληση εγγραφής στο ΔΙΙΚ

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε και να διαδώσουμε την Ιπποκρατική ιδέα, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κω, που αφορά την ένταξη των Ελλήνων Ιατρών στη μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω.

Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα είναι ένα κοινωφελές Ίδρυμα με διεθνή χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1960, προς τιμήν του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη.

Το κτίριο του Ιπποκρατείου Μελάθρου εγκαινιάστηκε το 1979 και περιέχει αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 150 περίπου θέσεων, Βοτανικό Κήπο φαρμακευτικών φυτών και μόνιμη έκθεση αντικειμένων που είχαν σχέση με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική.

Βασικός σκοπός του ΔΙΙΚ είναι η συνειδητοποίηση και η καλλιέργεια του ιδανικού της Ιατρικής, όπως το συνέλαβε και το εφάρμοσε ο Ιπποκράτης πριν από 25 αιώνες, «Ωφελέειν, μη βλάπτειν».

Θα ήταν τιμή για κάθε ιατρό να εγγραφεί μέλος του ΔΙΙΚ, με συνολικό ετήσιο ποσό 5 € αντί των 20 €, που ισχύει για τα έως τώρα εγγεγραμμένα μέλη, αλλά και μεγάλη τιμή και χαρα΄για το Ιπποκράτειο Ίδρυμα να δεχτεί στην αγκαλιά του τους Έλληνες ιατρούς.

Πατήστε εδώ για την επιστολή...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health