9ο συνέδριο υγείας Μεσσηνίας

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

9ο συνέδριο υγείας Μεσσηνίας

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

afisaΗ Οργανωτική & η Επιστημονική Επιτροπή του 9ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης των ιατρών της Μεσσηνίας και όλων των ιατρών και νοσηλευτών που ενδιαφέρονται για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε θέματα υγείας.

Το «Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας» διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας και απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με την παροχή υπηρεσιών υγείας, διότι η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους, θέματα υγείας της καθημερινής πραγματικότητας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2017 στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο ELITE.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20.00, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα δοθεί διάλεξη από την Αρχαιολόγο Ξένια Αραπογιάννη με θέμα «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ της αρχαίας Θουρίας». Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα ακολουθήσει μουσική παρέμβαση από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του, στις οποίες περιλαμβάνονται κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών, καθώς και έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων. Εκλεκτοί συνάδελφοι θα συζητήσουν μαζί σας/μας, επιλεγμένα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν το γιατρό και τον νοσηλευτή της πρώτης γραμμής.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health