16ο πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειακής & ενδαγγειακής χειρουργικής

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

16ο πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειακής & ενδαγγειακής χειρουργικής

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

03-03-2017-16o-panelinio-sinedrio-eaeΕκ μέρους της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, με την παρούσα αλληλογραφία σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειολογίας - Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 03-05 Μαρτίου 2017, στον πολυχώρο "Αίγλη" Ζαππείου.

Το ανωτέρο συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής.

Σκοπός του Συνεδρίου αποτελεί ο εμπλουτισμός των γνώσεων των συνέδρων γύρω από για νέες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις σχετικές με τις παθήσεις των αγγείων, τη διάγνωση και την αντιμετώπισή τους.

Το φετινό συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους επιφανείς Καθηγητές Χειρουργικής – Αγγειοχειρουργικής του εξωτερικού καθώς και Έλληνες που εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Επικαιροποιημένες πληροφορίες αναφορικά με το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο μπορείτε να βρίσκεται στο www.angiologycongress.gr. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations, 210 3645 629 (Δευτ. - Παρ., 10:00 - 17:00).

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health