Δελτίο τύπου ΠΙΣ για υπογραφή νέων συμβάσεων και αποπληρωμή δεδουλευμένων

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Δελτίο τύπου ΠΙΣ για υπογραφή νέων συμβάσεων και αποπληρωμή δεδουλευμένων

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Υπογραφή νέων συμβάσεων και αποπληρωμή δεδουλευμένων ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΙΣ κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.

Τις σοβαρές καθυστερήσεις στην υπογραφή νέων συμβάσεων μεταξύ του ΕΟΠΥΥ, των ιατρών και των εργαστηρίων, επισήμανε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να δοθεί και σε άλλους ιατρούς, ιδιαίτερα νέους, η ευκαιρία να συμβληθούν με το Οργανισμό. Επίσης, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εξόφλησης των δεδουλευμένων των παρόχων υπηρεσιών υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριος Μπερσίμης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι το 10% των ετών 2012-2015, που έχει παρακρατηθεί από τους παρόχους, έχει οριστικοποιηθεί και βαίνει προς αποπληρωμή. Ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. δήλωσε ότι πρέπει ταχέως να αποπληρωθεί το ποσόν αυτό, καθώς έχουν εκδοθεί τα σχετικά τιμολόγια μέχρι το τέλος του έτους και υπήρχε δέσμευση να γίνει εξόφληση των παρόχων μέχρι τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ παρουσιάστηκε το ηλεκτρονικό σύστημα μέσα από το οποίο οι ασθενείς θα προμηθεύονται τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, κατόπιν γνωματεύσεων των ιατρών. Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή θα εφαρμοστούν κανόνες που θα αποτρέπουν την προκλητή ζήτηση και θα επιτρέπουν τη διάθεση των προϊόντων σε όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health