3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

24122016-3o-sinedrio-emvromitrikis-iatrikis

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο 3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος (ΕEΜΓΕ) στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το 3ο Συνέδριο είναι εγκεκριμένο και πιστοποιείται από την ISUOG, την Διεθνή Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων της Επιστημονικής μας Εταιρείας τα τελευταία 15 χρόνια.

Στο επίκεντρο του επιστημονικού προγράμματος βρίσκεται η Υπερηχογραφία στην Εμβρυομητρική Ιατρική, την Γυναικολογική Ογκολογία, το Μαστό και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, Ακτινολόγων, Μαιών, ειδικευόμενων Ιατρών και Ιατρών συναφών ειδικοτήτων.

Παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα και οι πρακτικές αναφορικά με την νοσηρότητα και τις επιπλοκές της κύησης, καθώς και τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας. Το Συνέδριο περιλαμβάνει θεματικές ομιλίες από ξένους και Έλληνες ομιλητές, διαδραστικές στρογγυλές τράπεζες, ζωντανές επιδείξεις υπερηχογραφίας, quiz και πρακτική άσκηση υπερηχογραφίας των συμμετεχόντων ιατρών σε μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά.

Για το λόγο αυτό θα εκτιμούσαμε να αναρτηθεί το banner του Συνεδρίου στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου, προς ενημέρωση των ιατρών και λοιπών επαγγελματιών υγείας. Επίσης θα εκτιμούσαμε να ενημερωθούν τα μέλη σας ότι είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα να αποστείλουν εργασίες, σχετικές με το επιστημονικό περιεχόμενο του Συνεδρίου, για να παρουσιασθούν ως Ελεύθερες Ανακοινώσεις ή Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Συνέδριο μας.

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health