Ετησιο συνέδριο Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ετησιο συνέδριο Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Εκ μέρους της Ιατρικής  Εταιρείας Μεσσηνίας έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο Ετήσιο  Συνέδριο της Εταιρείας μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17 και 18 Φεβρουαρίου 2017, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα.

Τo Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας για ένατη συνεχή χρονιά, αισιοδοξεί να αγκαλιάσει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται και εξακολουθούν να οραματίζονται την ιατρική,  ως την κορωνίδα των επιστημών, σε κόντρα των δυσκολιών της εποχής μας.

Στόχος του συνεδρίου είναι, να προσεγγίσει ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας, δίνοντας τους ένα ελεύθερο βήμα κατάθεσης απόψεων και διαλόγου σε όλα τα θέματα, που άπτονται της σύγχρονης ιατρικής, εκπληρώνοντας ένα συμπληρωματικό ρόλο με τα κέντρα μετάδοσης της ιατρικής γνώσης της κάθε ειδικότητας.  Το πρόγραμμα είναι πλούσιο, επίκαιρο και η αποτύπωση των θέσεων θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη μελλοντική οργάνωση των επόμενων συνεδρίων.

Η συμμετοχή σας κρίνεται πολύτιμη και η ενδυνάμωση του ρόλου του συνεδρίου θα ισχυροποιήσει κυρίως τις σχέσεις μέσα στην ιατρική κοινότητα της Μεσσηνίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health