4ο HPV σεμινάριο της Ελληνικης HPV εταιρείας

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

4ο HPV σεμινάριο της Ελληνικης HPV εταιρείας

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 4ο Σεμινάριο της Ελληνικής HPV Εταιρείας, το οποίο διοργανώνεται στις 28 Ιανουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης. Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον HPV και τις σχέσεις του με την πρόκληση σοβαρών νοσημάτων σε γυναίκες και άνδρες επιβάλλει τόσο τη συνεχή ενημέρωση των ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, του νοσηλευτικού προσωπικού και γενικότερα των επαγγελματιών υγείας ώστε να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική εφαρμογή των διαθέσιμων σήμερα νέων μεθόδων πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης των νοσημάτων που σχετίζονται με την HPV λοίμωξη.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις με προσφορά συμπυκνωμένης γνώσης από διακεκριμένους και εξειδικευμένους στο αντικείμενο αυτό επιστήμονες σχετικά με την φυσική ιστορία της HPV-μόλυνσης, τον εμβολιασμό και την διάγνωση και αντιμετώπιση των HPV-σχετιζόμενων νοσημάτων. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη διαδραστική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες συνέδρους, με συνεχείς ερωτήσεις και απαντήσεις, με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ειδικών αλλά και μή ειδικών συναδέλφων επί ανοικτών θεμάτων, καθώς και με συζήτηση περιστατικών από την καθημερινή κλινική πράξη.

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους είναι μέλη της Εταιρείας και έχουν ήδη παρακολουθήσει τα προηγούμενα HPV Σεμινάρια καθώς και μια Σύνοδο της Εταιρείας να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Κατάρτισης της Ελληνικής HPV Εταιρείας.

Πιστεύοντας ότι και το 4ο HPV Σεμινάριο, θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών, στη διευκρίνιση ασαφειών και στον καθορισμό κατευθυντήριων οδηγιών για την καθημερινή κλινική πράξη, ελπίζουμε και πάλι στη μεγάλη συμμετοχή σας με τη διαβεβαίωση ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα φροντίσει για την αρτιότερη δνατή διοργάνωση.

Εξετάσεις για απόκτηση του πιστοποιητικού επάρκειας της Ελληνικής HPV Εταιρείας

Η κατοχή Πιστοποιητικών Συμμετοχής σε 2 HPV Σεμινάρια και σε μια Σύνοδοτης Ελληνικής HPV Εταιρείας παρέχει το δικαίωμα σε μέλη της Εταιρείας να αποκτήσουν μετά από επιτυχείς εξετάσεις το Πιστοποιητικό Κατάρτισης, όσον αφορά στην πρωτογενή και δευτερογενή πρόληψη των νοσημάτων που σχετίζονται με τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

Γραμματεία σεμιναρίου - γενικές πληροφορίες: 210 6074200

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health