Διημερίδα με τίτλο «Πρόωρος Τοκετός - Από το Α έως το Ω»

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Διημερίδα με τίτλο «Πρόωρος Τοκετός - Από το Α έως το Ω»

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

17-18-12-2016-prooros-toketos-afisaΟ πρόωρος τοκετός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης μαιευτικής. Σε κάθε 10 νεογνά που γεννιούνται αντιστοιχεί ένα πρόωρο, ενώ 15 εκατομμύρια τοκετοί διεκπεραιώνονται πρόωρα παγκοσμίως το χρόνο.

Παρά την τεράστια πρόοδο η οποία έχει συντελεστεί τόσο στη μαιευτική όσο και στη νεογνολογία το πρόβλημα παραμένει αμείωτο και απασχολεί μαιευτήρες, μαίες, νεογνολόγους, παιδιάτρους και άλλους επαγγελματίες υγείας οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα με το πρόβλημα αυτό.

Η Α΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στα πλαίσια των επιστημονικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί με συγκεκριμένη θεματολογία και ανάλυση από το Α έως το Ω, διοργανώνει τη διημερίδα με τίτλο «Πρόωρος Τοκετός - Από το Α έως το Ω» στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στην Πρόωρο τοκετό, αναλύοντας το θέμα τόσο από την πλευρά των μαιευτήρων, όσο και από την πλευρά των μαιών, των νεογνολόγων-παιδιάτρων, αλλά και των λοιπών εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health