Επιστολή στον πρόεδρο της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της βουλής

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Επιστολή στον πρόεδρο της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της βουλής

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Γνωρίζουμε ότι είστε γνώστης των προβλημάτων που υπάρχουν στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου και απευθυνόμαστε σε εσάς ούτως ώστε να βοηθήσετε να δοθεί μια μόνιμη και ριζική λύση στο πρόβλημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Υγείας.

Στην Επαρχία Καλύμνου (Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Αστυπάλαια, Λειψοί, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος και Ίμια) κατοικού περίπου 30.000 Έλληνες ακρίτες και κατά την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνεται κατά πολύ ο πληθυσμός τους λόγω των τουριστών και επίσης σε καθημερινή βάση έχουμε αθρόα προσέλευση προσφύγων και μεταναστών από τις απέναντι Μικρασιατικές ακτές.

Το Δημόσιο σύστημα Πρωτοβάθμιας Υγείας βρίσκεται σε υποτυπώδη κατάσταση. Από τους 9 υπηρετούντες ιατρούς του πρώην ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ μόνο 3 έχουν ενταχθεί στο νέο σύστημα βάσει του νόμου 4238/2014. Κάθε χρόνο γίνονται πολλές αεροδιακομιδές από τα νησιά μας σε άλλα μεγαλύτερα κέντρα όπως Ηράκλειο, Αθήνα, Ρόδος. Η κάθε αεροδιακομιδή στοιχίζει σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο €15.000 - €20.000 λόγω της υποστελέχωσης τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας περίθαλψης στα νοσοκομεία και τα Κ.Υ. μας. Η μόνη αξιόπιστη και ριζική λύση του όλου προβλήματος είναι...

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health