Θέση ΙΣΕΚ για το ασφαλιστικό

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Θέση ΙΣΕΚ για το ασφαλιστικό

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου συνεδρίασε στις 26/01/2016 με την παρουσία ιδιωτών ιατρών. Ομόφωνα αποφασίστηκε από όλους τους παρόντες ότι στηρίζουμε τις θέσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου όσον αφορά το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου τα γραφεία των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας θα παραμείνουν κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα γραφεία του Ι.Σ.Ε.Κ.

Στις 28 και 29 Ιανουαρίου οι ιατροί όλης της χώρας θα απέχουν από κάθε γραφειοκρατική διαδικασία (συμμετοχές σε επιτροπές πλην ΑΜΕΑ, γνωματεύσεις, πιστοποιητικά κ.λ.π.)

Στη 1 και 3 Φεβρουαρίου οι ιατροί θα απέχουν από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και στις 4 του μήνα θα συμμετέχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μαζί με όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους ιατρούς της Επαρχίας Καλύμνου, ιδιώτες, ιατρούς του Ε.Σ.Υ. και του ΠΕΔΥ να τηρήσουν τις αποφάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ούτως ώστε να λάβει  το μήνυμα η Πολιτεία ότι όλοι οι ιατροί είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι η υγεία να παραμείνει στα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ ιατρών και όχι να περιέλθει σε μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία των ιδιωτικών ιατρείων και των ιατρείων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Θέλουμε την ανεξαρτησία του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ και δεν επιθυμούμε την ένταξη μας στο νέο ασφαλιστικό φορέα ΕΦΚΑ που προωθεί η κυβέρνηση, γιατί αυτό συνεπάγεται εξίσωση προς τα κάτω τόσο της υγειονομικής περίθαλψης των ιατρών όσο και της σύνταξης την οποία πρόκειται να λάβουν.

Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health