10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park, στις 8-10 Απριλίου 2016. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει την τιμή να φιλοξενήσει διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της Νευρολογίας. Στόχος μας υπήρξε η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα.

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική του Συνεδρίου. Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετάσχετε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, υποβάλλοντας περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας το ερευνητικό και κλινικό σας έργο.

Ευελπιστώντας ότι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας θα ανταποκριθεί και φέτος στις προσδοκίες σας, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας,

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αθανάσιος Κοβάνης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Πατήστε εδώ για πληροφορίες...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health