4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

17 19122015-sinedrio-afisa17 - 19 Δεκεμβρίου 2015, στην Θεσσαλονίκη, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης.

Οι συνάδελφοι που προγραμματίζουν να εγγραφούν στο συνέδριο (on site) να έχουν υπ'όψιν τους ότι η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά.

Πρόσβαση στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ....

Η κύρια είσοδος του Ιδρύματος βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου 159Α, απέναντι από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.

Επί της Αγίου Δημητρίου, κοντά στην κύρια είσοδο του Τελλογλείου Ιδρύματος, κάνουν στάση οι γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΘ: 24 - Χίλια Δένδρα (αφετηρία στην Πλατεία Ελευθερίας), 17 - Τριανδρία και 37 - Κρυονέρι (τέρμα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό).

Στην Εγνατία οδό, στον άξονα του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών, κάνουν στάση οι γραμμές 10 - Χαριλάου, 14 - Άνω Τούμπα (αφετηρία στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό), 28 - Συκιές, 27 Σταυρούπολη.

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους χώρους του, σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τελλόγλειου http://www.teloglion.gr/el.

Ο χώρος στάθμευσης στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών είναι υπό ανακαίνιση και μας έχει δοθεί άδεια για δυνατότητα στάθμευσης στο parking του Πανεπιστημίου, το οποίο βρίσκεται απέναντι, άνευ χρέωσης.

Μοναδική προϋπόθεση είναι η επίδειξη της κονκάρδας συνέδρου κατά την είσοδό σας.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health