35ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

35ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο 35ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β΄ Πανεπιστημιακής  Παιδιατρικής Κλινικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, στο Π. Ψυχικό.

Γνωστοί, αγαπητοί και έμπειροι ομιλητές με σοβαρό έργο στον χώρο τους θα προσπαθήσουν να μας μεταφέρουν νεότερες γνώσεις και πληροφορίες που επιβάλλουν αλλαγές σε παλαιότερες, εμπειρικές συνήθειες και πρακτικές. Στόχος είναι πάντα η άσκηση της Παιδιατρικής του σήμερα με βάση τις επιστημονικές αποδείξεις. Θα αναφερθούν οι πιο πρόσφατες γνώσεις σχετικά με την επίδραση διαφόρων παραγόντων και συμβαμάτων της νεογνικής και πρώιμης βρεφικής ηλικίας στην αύξηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων. Θα παρουσιασθούν επίσης νεότερα δεδομένα σχετικά με την έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση συχνών παθήσεων αλλά και νοητικών ή ψυχικών διαταραχών, καθώς και  αυτών της συμπεριφοράς που όχι σπάνια εκδηλώνουν τα παιδιά και οι έφηβοι στις σύγχρονες κοινωνίες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο των εισηγήσεων περιλαμβάνεται στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη σημαντική αυτή φθινοπωρινή συνάντηση και ελπίζουμε ότι, με την ενεργό συμμετοχή σας στη συζήτηση, η εκδήλωση αυτή θα αποδειχθεί για όλους μας μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία.

Πατήστε εδώ για πληροφορίες...

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health