2ο σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

2ο σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

28012016-seminarioΑγαπητέ Συνάδελφε,

Εκ μέρους της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Α.Π.Θ., του Γ.Π.Ν. «Γ. Παπανικολάου» και της Ορθοπαιδικής & Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης σας προσκαλούμε στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «2ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα», το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 28-30 Ιανουαρίου 2016.

Το «1ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα», το οποίο πραγματοποιήθηκε 12-14/2/2015 με διεθνή συμμετοχή, υπήρξε με βάση τις αξιολογήσεις των συμμετεχόντων πολύ επιτυχημένο, τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο πρακτικό μέρος.

Το γεγονός αυτό μας δίνει το κουράγιο και το δικαίωμα να οργανώσουμε το «2ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα» με τελικό σκοπό την καθιέρωσή του ως ετήσιου εκπαιδευτικού θεσμού, για αυτό και η επιπλέον στήριξη σας στην προσπάθειά μας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Φιλοδοξία μας είναι η οργάνωση και για το 2016 μιας εξίσου σημαντικής επιστημονικής εκδήλωσης, έστω και σε αυτές τις δύσκολες αντικειμενικά για όλους συνθήκες. Η επιτυχία του Σεμιναρίου θα εξαρτηθεί όχι μόνο από το υψηλού επιπέδου επιστημονικό και πρακτικό πρόγραμμα, αλλά κυρίως από τη δική σας ενεργό συμμετοχή.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ.) και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε πτωματικά παρασκευάσματα θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής του Α.Π.Θ. όπως έγινε και το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.tendontransferseminar.com ή να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 2310 226250 και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health