Οδηγίες αίτησης και παραλαβής USB token

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Οδηγίες αίτησης και παραλαβής USB token

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Οδηγίες αίτησης και παραλαβής USB token (ΑΔΔΥ) από την ΗΔΙΚΑ στο έργο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης... Σε συνέχεια της από 14/7/2015 επιστολή μας σχετικά με την αίτηση για παραλαβή του USB Token και μετά από πολλά ερωτήματα συναδέλφων σας αποστέλλουμε αναλυτικές οδηγίες:

  1. Μπείτε στην σελίδα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης https://www.e-prescription.gr
  2. Πατήστε στο κουμπί «Διαχείριση λογαριασμού & Εγγραφή Νέου χρήστη»
  3. Πατήστε στον σύνδεσμο «Οδηγίες Διαχείρισης Λογαριασμού, Αίτησης και Χρήσης ΑΔΔΥ (USB token)»
  4. Θα βρεθείτε στη σελίδα με τίτλο «Εγχειρίδια Παραλαβής και Εγκατάστασης ΑΔΔΥ (USB token)». Εδώ πατήστε τον σύνδεσμο «Οδηγίες Εκτέλεσης Διαδικασίας Αίτησης ΑΔΔΥ από χρήστη Επαγγελματία Υγείας ιατρού/φαρμακοποιού»
  5. Αφού ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες του εγγράφου, θα έχετε πραγματοποιήσει επιτυχώς την αίτηση αποστολής του USB Token (ΑΔΔΥ)
  6. Στη σελίδα του βήματος 4, θα βρείτε επιπλέον συνδέσμους με αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία παραλαβής του USB Token (ΑΔΔΥ) στο σύνδεσμο «Οδηγίες Παραλαβής ΑΔΔΥ» αφού απαιτείται μια συγκεκριμένη διαδικασία ταυτοποίησης (φωτοτυπία ταυτότητας και παρουσία του ίδιου του ιατρού στον ταχυμεταφορέα)
  7. Στη σελίδα του βήματος 4, αφού παραλάβετε το USB Token (ΑΔΔΥ) θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασής του σε διάφορα λειτουργικά συστήματα (Windows, Linux, Mac) με τίτλο «Οδηγίες Εγκατάστασης Drivers για χρήση ΑΔΔΥ (Windows-Linux-Mac)»
  8. Τέλος, στη σελίδα του βήματος 4 θα βρείτε και έναν σύνδεσμο με συχνές ερωτήσεις για επίλυση διαφόρων προβλημάτων κατά τη διαδικασία της παραλαβής ή εγκατάστασης, με τίτλο «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις (FAQ) για Εγκατάσταση και Χρήση Token» που μπορείτε να συμβουλευτείτε

Σημειώνεται και πάλι ότι η χρήση του USB Token δεν είναι ακόμα υποχρεωτική, αλλά συνιστάται η παραλαβή του και η χρήση του από τους γιατρούς ώστε να εξοικειωθούν με το νέο σύστημα.

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health