27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Νευρολόγων

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Νευρολόγων

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στo 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ελλήνων Νευρολόγων που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 6-9 Ιουνίου 2015 και στα εκπαιδευτικά μαθήματα που θα ακολουθήσουν στη Σαμοθράκη στις 9 και 10 Ιουνίου.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, όπως διαμορφώθηκε από την οργανωτική επιτροπή, περιλαμβάνει διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών από το εξωτερικό και την Ελλάδα, θεματικές τράπεζες που εστιάζουν σε ζητήματα καθημερινής κλινικής πρακτικής και στα νεότερα δεδομένα που αφορούν τα γνωστικά πεδία της Νευρολογίας & εκπαιδευτικές παρουσιάσεις που αφορούν τα εργαστήρια στη Νευρολογία. Ειδική θέση στο πρόγραμμα έχουν τα «30’» - βραχείες διαλέξεις σε ερευνητικά & ενδιαφέροντα θέματα- οι «5’» τοποθετήσεις ειδικών σε θεματικές ενότητες καθώς και η συζήτηση και επι-καιροποίηση των κατευθυντηρίων οδηγιών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων των οποίων την ευθύνη σύνταξης έχει η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία ως εταιρεία ειδικότητας.

Όπως και στη θεματική συνάντηση των Ιωαννίνων οι ανακοινώσεις θα παρουσιάζονται προφορικά μετά ηλεκτρονική ψηφοφορία και επιλογή από τους συντονιστές αλλά και το ίδιο το ακροατήριο των Νευρολόγων. Οι περιλήψεις θα δημοσιευθούν στο περιοδικό  ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση www.jneurology.gr.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των επιτροπών της ΕΝΕ.

Παράπλευρα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής σε ψηφιακή παρουσίαση.

Σας περιμένουμε στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη!

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, Αν Καθηγητής Νευρολογίας ΔΠΘ, Πρόεδρος ΔΣ
Θεόδωρος Αβραμίδης, Διευθυντής ΕΣΥ, Ν.Ε.Ε.Σ, Γεν Γραμματέας ΔΣ


Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω πρόσκληση για το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Νευρολόγων, 6-9 Ιουνίου 2015 στην Αλεξανδρούπολη & Εκπαιδευτικά Μαθήματα της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας 9, 10 Ιουνίου στην Σαμοθράκη. Επισυνάπτεται το Συνοπτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα.

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health