Ευχαριστήριες επιστολές Δημάρχου Λειψών και ΙΣΕΚ

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ευχαριστήριες επιστολές Δημάρχου Λειψών και ΙΣΕΚ

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λειψών ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο, τους γιατρούς του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ και τον Νοσηλευτή για την Δωρεάν εξέταση των Δημοτών μας την Παρασκευή 26-9-2014 μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων που έχει αποφασιστεί να γίνονται από τον Σύλλογο.

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, κα Άννα Κόκκα - Παιδίατρο, κα Μαρία Σκαμπαρδώνη-Ακτινολόγο, κο Στέλιο Φιλιππίδη- Παιδίατρο, κο Λάμπου Αθανάσιο-Πνευμονολόγο, κο Πήτερ Μαγριπλή-Γενικό Ιατρό, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Γεράσιμο Αποστολάτο, για την επίσκεψη τους στους Λειψούς στις 26/9/2014 με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Συλλόγου για να εξετάσουν δωρεάν τους κατοίκους του νησιού. Επίσης ευχαριστούμε το Νοσηλευτή κο Αντώνη Χειλά  από το νοσοκομείο Καλύμνου που πήγε μαζί με τους γιατρούς καθώς και τη  νοσηλεύτρια του Π.Ι. Λειψών.

Τέλος, ευχαριστούμε για την ευγενή τους χορηγία τις ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ και DODEΚANISOS SEAWAYS που κάλυψαν τη μεταφορά των ιατρών μας για δεύτερη φορά, τόσο στην Πάτμο τον περασμένο Ιούλιο  όσο και τώρα στους Λειψούς.

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health