4ο Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων "Ημέρες Καλύμνου"

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

4ο Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων "Ημέρες Καλύμνου"

την .

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου στα πλαίσια του 4ου Συνέδριου Καρδιαγγειακών Παθήσεων δια του Προέδρου του Γεράσιμου Αποστολάτου τίμησε για τη μεγάλη τους προσφορά στην Κάλυμνο, στα Δωδεκάνησα και στην Ελλάδα τους δύο συμπατριώτες μας Καθηγητές της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών τον Καρπάθιο Σακελλάριο - Μαιευτήρα - Γυναικολόγο και τον Πέρο Γεώργιο - Χειρουργό. Επίσης τίμησε για την προσφορά του στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα τον Ιατρό Βιοπαθολόγο - Μικροβιολόγο Λάμα Ραμπίντρα - Κουμάρ - Σακελλάριο.

Τέλος, τίμησε τον ευεργέτη της Καλύμνου Χαλίκο Ιωάννη για την έως τώρα μεγάλη του προσφορά στην αναβάθμιση των υποδομών της υγείας στην Κάλυμνο. Τη βράβευση του παρέλαβε η εκπρόσωπος της Halikos Group στην Κάλυμνο Κατερίνα Γαλουζή Σκυλλά.

Μετά το πέρας του 4ου Συνεδρίου Καρδιαγγειακών Παθήσεων μίλησε στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για το νέο ταμείο υγειονομικών που δημιουργείται στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα του συνεδρίου...

Μοιράσου...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb

youtube

rss

health